Yritys

Hei!

Anne Jousala - AJ-Tili Oy

Olen Anne Jousala, AJ-Tili Oy:n toimitusjohtaja. Kiitos, että poikkesit sivustollemme. Aloitin tilitoimistoyrittäjyyteni sivutoimisesti vuonna 2002. Yrittäjätuttavani houkutteli minut alalle, koska oli itse täystyöllistetty ja tarvitsi kipeästi apua kirjanpitojen laadinnassa. Työskentelin illat kirjanpitoja tehden ja päivät olin muualla palkkatöissä. Hain päätyöstäni vuorotteluvapaalle ja opiskelin taloushallinnon tradenomin tutkinnon. Yritystoiminnan laajentuessa ja valmistuessani 2005 päätin, että oli aika irtautua vanhasta ansiotyöstä ja jatkaa päätoimisesti yrittäjänä.

Toiminnan kasvaessa halusin kehittää omaa osaamistani ja suoritin KLT-tutkinnon, mikä on merkkinä kirjanpitoalan ammattitaidosta. Tutkinnon suorittamisen jälkeen hain yritykselleni auktorisoinnin. Tilitoimiston auktorisointi merkitsee asiakkaalle sitä, että tilitoimiston toimintamallit, järjestelmät ja osaaminen on varmistettu. Voit siis olla varma siitä, että asioitasi hoitavat ammattitaitoiset kirjanpitäjät, joilla on ajantasaiset tiedot.

Yritykseni toiminta laajeni vuonna 2012 kun ostin toisen tilitoimiston liiketoiminnan. Liiketoimintakaupan myötä yritykselleni siirtyi työntekijä ja yhdistysasiakkaita. Samoihin aikoihin liiketoimintakaupan kanssa suoritin myös työn ohessa yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen tradenomin (YAMK) koulutuksen. Opinnäytetyön tein oman yritykseni sähköisen taloushallinnon palvelujen toimittajan valinnasta. Muutin yritykseni toiminimestä osakeyhtiöksi vuonna 2016 toiminnan laajentuessa.

Koen tärkeäksi oman ja työntekijäni osaamisen kehittämisen, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Yritykseni on kuin kolmas lapsekseni ja suhtaudun työhöni intohimolla. Työt meillä tehdään ammattitaidolla ja asiakkaita palvellaan yksilöllisesti.

Haluan tarjota asiakkailleni hyvää palvelua ammattitaidolla nyt ja tulevaisuudessa. Yritykseni toimintaa kehitetään määrätietoisesti asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Yrityksemme on Finago Procountorin partneritilitoimisto ja meidän kauttamme saa sähköiset taloushallinnon palvelut kätevästi käyttöön.

Tule käymään toimistollamme tai laita viestiä, niin tavataan ja kartoitetaan mitä palveluja voisimme tarjota!

Ystävällisin terveisin,
Anne Jousala
Toimitusjohtaja
AJ-Tili Oy
040 752 3775